Yaptığı açıklamalar, sosyal medya üzerinden paylaştığı görüntüler ve özellikle paralı askerlik il ilgili yaptığı çıkışla sadece Bolu'da değil Türkiye'de adeta bir fenomen haline gelen Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mahmut Alan milletvekili adayı olacağını açıkladı.

Son dönemde ki çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken BBP Bolu İl Başkanı Alan Haziran'da yapılacak seçimlerde aday olacağını açıkladı. Aday olmayı düşünmediğini fakat muhalefet partileri yüzünden aday olmaya karar verdiğini söyleyen Mahmut Alan, Bolu'da herkesin gördüğü gibi büyük bir muhalefet eksikliği var. Mecliste bulunan partilerin bile Bolu'da ki temsilcileri hiçbir şey yapmıyorlar. Bende olmasam muhalefet yapacak bir Allahın kulu yok. Bu sebeple gördüğüm bu muhalefet eksikliğini gidermek için milletvekili adayı olmaya karar verdim” dedi.

Alan, Bolu'da AK Parti'ye tek alternatifin kendisi olduğunu söyleyerek, AK Parti'ye şu an Bolu'da benden başka bir alternatif yok. Tüm siyasi partilere saygım var ama çalışmıyorlar. AK Parti'yi ben zorlayacağım. Çünkü bana Ak Partililerde, CHP'lilerde MHP'lilerde oy verecek. Kendime güveniyorum. Çünkü ben partili partisiz ayrımı yapmadan Bolu'ya hizmet etmeye çalışıyorum” dedi. Haber Merkezi