Akademi ligleri kaldığı yerden devam ediyor. Boluspor U14, 15 ve 16 takımları 3 hafta aradan sonra sahalara tekrar dönüyor. Hafta sonu Cumartesi günü Bolu'da oynanacak iki karşılaşmadan biri saat 12:30 da başlarken, diğer karşılaşma ise U15 liginde saat 14:00'de oynanacak
Üç haftanın ardından akademi takımlarındaki heyecan yeniden başlıyor. Lig ikinci yarılarını tamamladıktan sonra, üçüncü yarı için bu hafta sahalara dönüyorlar. İlk iki yarıda U14 Boluspor takımımız oynadığı 16 karşılaşmada 6 galibiyet alıp 20 puanı hanesine yazdırırken, genç oyuncularımız ligin üçüncü yarısında deplasmanda başlayıp oynayacağı karşılaşmalarla puanlarının üstüne çıkarak Boluspor'u akademi ligde temsil edecekler.
Akademi takımlarının en başarılı takımı ise U15 Boluspor. Ligin üçüncü yarısına Bolu da start veriyor. Ligde 16 maçta 15 galibiyet alıp liderlik koltuğunu sağlamlaştıran Boluspor U15 ligde kalan tüm karşılaşmalarını statü gereği avantajlı olduğu için Bolu da oynayacak. İlk hafta 15 takımı Konya Torkuspor'u konuk edecek.
Bir diğer akademi takımı U16 takımı ise ligde 6'ıncı sırada yer alırken oynadığı maçlardan 19 puan alarak kırmızı beyazlı ekibi liglerde temsil etti. Ligin üçüncü yarısı için sahasında KonyaTorkuspor'u konuk etmeye hazırlanıyor.