Boluspor, PTT 1'inci ligde perdeyi Kayseri Erciyesspor ile açıyor. Süper ligden düşen ev sahibi ekip, 2015-2016 sezonuna sıkıntılı bir şekilde hazırlanırken, kırmızı beyazlılar zayıf rakibi karşısında maçın favorisi olarak gösteriiyor.

Haber; Fahri GÜNDÜZ

Yeni sezona merhaba demeye hazırlanan Boluspor, Erciyesspor deplasmanından mutlak 3 puan bekliyor. Kırmızı Beyazlılar, yeni sezona yeni bir yapılanmayla merhaba diyecek. Rakip Erciyespor'da ligden düşmesinin ardından birçok oyuncusunu kaybetti. Kırmızı beyazlılar, kadrosuna Ramazan Sal, Alican, Adem Alkaşi, Soner Şahin, Emrecan, gibi ligi bilen kaliteli ayakları kadrosuna kattı. Boluspor bu oyuncularda lig tecrübesi olmasıyla maçın kesin favorisi olarak görünüyor.

Yeni sezona sıkıntılı bir dönemle hazırlanan Kayseri temsilcisi transferde sessiz kalırken, geçen yıldan kalan birçok oyuncusu da takımdan ayrıldı. Lig hazırlıklarına geç başlayıp kadrosuna oyuncu takviyesi yapamayan Erciyesspor, lig öncesi kapalı bir kutu görünümünde. Transfer döneminde sessiz kalan ev sahibi ekibin Boluspor maçı öncesinde transfer yasağı ile karşı karşıya kaldığı da gelen haberler arasında yer aldı. Kadrosundan giden bir çok oyuncusundan sonra elinde kalan oyuncularla lige merhaba demeye hazırlanan ev sahibi ekibi sancılı günler bekliyor.