Boluspor, ligin 9.haftasında bugün deplasmanda oynayacağı Albimo Alanyaspor maçının hazırlıklarını yaptığı çalışmayla tamamladı. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı-beyazlılar maçın taktik antrenmanı yaparken, antrenmanı şut çalışması ile tamamladı.

Boluspor, PTT 1. Ligin 9. haftasında deplasmanda oynayacağı Albimo Alanyaspor maçının hazırlıklarını dün gerçekleştirdiği antrenman tamamladı. Hafta başından bu yana yaptığı hazırlıklarla Albimo Alanyaspor maçına 3 puan parolasıyla hazırlanan kırmızı-beyazlılarda Cengiz Umut Meraş ve Reko dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Antrenman öncesi teknik direktör Reha Erginer, kırmızı-beyazlı oyuncularla saha ortasında yaptığı toplantıda oyuncularına zorlu bir maç bizi bekliyor. Artık her şeyi bir kenara bırakıp Albimo Alanyaspor maçını düşünmeliyiz. İyi konsantre olursak, istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum. Sizlere inanıyor ve güveniyorum dediği öğrenildi.

MAÇIN TAKTİĞİ VE GOL VURUŞU

Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde gerçekleşen antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, açma germe ve ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 oynadı. Daha sonra antrenmanın ana bölümünde kırmızı-beyazlılar teknik direktör Reha Erginer nezaretinde bugün oynayacakları Albimo Alanyaspor maçının taktik antrenmanı gerçekleştirdi. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın son bölümünde ise kırmızı-beyazlılar gol vuruşu çalışması yaptı ve antrenman stretching ile sona erdi. Dün gerçekleştirilen antrenmanda ayrıca, U-21 takımında forma giyen Bilal Çavuş'ta yer aldı.