Boluspor, dün sabah yaptığı ter idmanıyla Adanademirspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Ali Güzeldal ve Volkan Koçaloğlu katılmadı.
Adanademirspor maçı hazırlıklarını hafta başından buyana kendi tesislerinde sürdüren Boluspor, dün sabah yaptığı ter idmanıyla Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan kırmızı-beyazlılar, açma germe hareketlerinden sonra 5'e 2'i oynadı. Antrenmanın diğer bölümünde ise istasyon çalışması yapan kırmızı-beyazlılar antrenmanı soğuma hareketleriyle tamamladı. Antrenmanda kırmızı-beyazlı oyuncuların neşeli ve hırslı oldukları gözlemlendi.
4 EKSİK VAR
2012-2013 sezonun ilk maçını bugün Bolu Atatürk Stadyumunda Adanademirspor'la oynayacak olan Boluspor'da 3 maç cezası bulunan Serdar Kulbilge ve Barbaros Bahadır Barut dışında sakatlıkları bulunan Ali Güzeldal ve Volkan Koçaloğlu dışından eksik oyuncu bulunmuyor.
KAMPA GİRDİK
Boluspor, dün sabah yaptığı ter idmanından sonra, bugün saat 16:00'da oynayacağı Adanademirspor maçı öncesi Gazelle Resort & Spa Otel'de kampa girdi.