Boluspor için okuduğu dualarla adını duyuran emekli imam Lütfü Karataş, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden Recep Tayyip Erdoğan'ın başarıyla çıkması için partililerin isteği üzerine dua okudu.

Ak Parti İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 9 gün kala İsmetpaşa Caddesi, Yukarıçarşı ve Gölyüzü Mahallesinde esnafları tek tek dolaşarak, Recep Tayyip Erdoğan'a destek istediler. Seçim çalışmalarına Ak Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Ak Parti İl ve İlçe yönetimi ve partililer katıldı.

Bolu'da her kesim tarafından sevilen Lütfü Hoca, Boluspor'a için okuduğu dualarla ulusal televizyonlarda ve gazetelerde yer alarak adını duyurmuştu. Lütfü Hoca seçim çalışmaları kapsamında gezen Ak Partililerin dua isteğini geri çevirmeyerek, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminden Recep Tayyip Erdoğan'ın başarıyla çıkması için dua etti.

İşte o dua; Ya rabbelalemin! Bu kardeşlerimiz halis niyetlerine muasır eyle, memleketimize milletimize, Bolu'muza, beldemize, Türkiye'mize vatanımıza güzel işler yapanların önlerini sonuna kadar açık eyle. Halisi niyetinden vasıl eyle yarabbi. Ya ilahelalemin yanlış yapanların önlerine barikatlarını ger geçit verme Allah'ım El Fatiha" diye dua okudu.

Duanın okunması sonrası Lütfü hocaya anlamlı dua için partililer teşekkür etti.