LÖSEV, yavrularının tedavileri süresince her türlü zorluğa göğüs geren fedakâr ve cesur annelerinin Kadınlar Gününü Abant'ta düzenlenecek geziyle kutlayacak.

Ankara'da bulunan, tüm Türkiye'den lösemi hastası çocukların, tamamen ücretsiz tedavi gördüğü LÖSANTE Lösemili Çocuklar Hastanesi'nde tedavi gören çocukların anneleri ve diğer illerden gelecek annelerle Dünya Kadınlar Gününü Abant gezisiyle kutlayacak. Keyifli bir öğle yemeğinden sonra göl kenarında gezinti yaparak moral depolayacaklar. Dünya Kadınlar Günü ayrıca LÖSEV'in İstanbul, İzmir, Bursa ve Antalya şubeleri ile illerde de yüzlerce LÖSEV Annesi ve çalışanlarının katılımı ile birbirinden renkli etkinliklerle hayata geçirilecek.

LÖSEV'DE KADIN HAYAT DEMEKTİR

Çalışanlarının % 80 i kadınlardan oluşan LÖSEV lösemi hastalığını tanıtmak, hastalar ve ailelerine desteklerin yanı sıra lösemili çocukların ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmayı ve bu vesile ile toplumu bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır. Hastalığın ağır yükü altında ezilen kadınlarımızı el üstünde tutup, büyük mücadelelerinde güçlendirmekte, yıkılmaz kılmaktadır. Çatısı altında hizmet veren ve hizmet alan tüm kadınların kişisel gelişimleri için eğitim ve seminerlerle desteklemektedir.

Annelerin iyileştirilmesi ve meslek sahibi olmaları sağlanarak elleri ekmek tutan kadınlar haline gelmeleri amacıyla kurduğu Anne Atölyelerinde yüzlerce anneye meslek eğitimleri vermektedir. Meslek sahibi olan anneleri atölyelerde üretim sürecine dahil ederek, ücretlendirmekte ve bu annelerin ekonomik koşullar altında ezilmeden ayaklarının üzerinde duran, evlerine ekmek götüren çalışan kadın haline gelmesini sağlamaktadır. LÖSEV olarak KADINLARIMIZI” her fırsatta destekleyeceğimizi paylaşıyor ve hepsini sevgi ve saygıyla selamlıyor, bu konuda örnek olmak için çabalıyoruz. Haber Merkezi

PROGRAM

Yer: Büyük Abant Otel

Tarih : 07.03.2015

Saat: 13:00

İletişim: Macide Ercan ( 0554 947 25 25 )