Lösemili çocuklara gıda ve giyim yardımında bulunan LÖSEV'in TIR'ı Bolu'ya geldi. Tüm Türkiye'yi il il gezerek lösemili çocuklara ve ailelerine yardım ulaştıran LÖSEV TIR'ı Bolu'ya geldi. Toplam 20 ailenin ihtiyaçlarını karşılamak üzere Bolu'ya gelen yardım TIR'ı, Bolu'dan önce Düzce'deydi.
LÖSEV TIR'ında bulunan ihtiyaç malzemelerini ailelere ulaştırmakla görevli olan Sosyal Hizmetler Görevlisi Ezgi Başaran, Burada ikamet eden ailelerimize gıda, kıyafet, temizlik malzemesi, Bancit et paketi getiriyoruz. Oyuncaklar var çocuklarımız için, birinci el kıyafetlerimiz, ayakkabı vs. Ailelerimiz ihtiyaçları oranında tercihleri doğrultusunda alabiliyorlar. Kuru gıda ve Banvit'lerini ailelerimize teslim ediyoruz. Ramazan da olması sebebiyle bu etkinliği düzenledik. Bölge bölge geziyoruz. Marmara Bölgesi'ni geziyoruz şuan. Birçok ili gezdik Marmara Bölgesi'nde. Son olarak Düzce ve Bolu'da ailelerimize ulaştık. Bolu'da da 20 ailemize dağıtım yapacağız. Merkezde ikamet eden ve tedavisi için başka şehirlerde olmayan, şuan Bolu'da olan ailelerimize bu yardımları ulaştırmış olacağız” dedi.
LÖSEV adına kapı kapı dolaşıp yardım toplayanlara itibar edilmemesini isteyen Başaran, LÖSEV'in böyle bir çalışması olmadığını belirterek şunları söyledi: Çok fazla kapı kapı dolaşıp para toplayan insanlar olduğunu duyuyoruz. Çok fazla ihbar alıyoruz bu konuda. Halkımızın bilinçlenmesini istiyoruz. LÖSEV'in böyle bir çalışması asla yok. Kapı kapı dolaşıp, dergi, kitap, oyuncak satmak gibi çalışması asla yok. Bizde her şey banka aracılığıyla olabilir veya şuan bir kampanyamız var ‘Bir tuğla da sen koy' diye. Ortadoğu'nun ve Doğu'nun, Türkiye'nin en büyük Onkoloji Hastanesi'ni inşaa ediyoruz. Bu konuda yine bize destek olmak isteyenler 3406'ya boş SMS atabilirler ya da ‘Tuğla' yazıp gönderebilirler. 10 TL karşılığında bir tuğla koymuş olacaklar hastanemize. O hastanemiz çocuk ve yetişkinlere tamamen ücretsiz tedavi verecek. Bağış kutularımıza da Bolu'daki duyarlı vatandaşlarımızdan büyük küçük demeden yardımda bulunmalarını istiyoruz. Eğer yardımda bulunmak isterlerse biz kumbaramızı açmış bulunuyoruz”