Partilerin milletvekili adayları belli oldu. 7 Haziran Genel seçimlerindeki listelerden üç partide birer isim değişikliğine gitti. Özellikle AK Parti'de çok farklı bir listenin çıkacağı yönündeki dedikodular yine gerçeği yansıtmadı. CHP'de merak edilen ikinci ve üçüncü sıra adayları bir değişiklik ile cevabını buldu. MHP'de ise aday adayı bile olmayan Şükrü Gülez, Genel Merkez'in kararıyla yeniden liste başı oldu.

AK Parti Birinci Sıra Adayı Ali Ercoşkun, İkinci Sıra Adayı Fehmi Küpçü yerlerini korurken, Mehmet Emin Güz'ün yerine Üçüncü Sıra Milletvekili Adaylığına Fatih Metin yazıldı. Yüksel Coşkunyürek, Ömer Sayın ve Mehmet Emin Güz gibi önemli isimler ilk iki sırayı değiştiremedi.

Tüm partiler içerisinde adaylık sürecini en rahat geçiren Tanju Özcan'dı ve yeri garantiydi. Ancak iki ve üçüncü sırada kimlerin olacağını herkes merak ediyordu. 7 Haziran'da ikinci sıradan aday olan Yusuf Renkli aday adayı olmayacağını açıklayınca Genel Merkez basit bir yola başvurdu; Üçüncü sıradaki Burak Cop'u ikiye yazdı, 7 Haziran seçimleri için yapılan önseçimde dördüncü sırada yer alarak liste dışı kalan Elfaz Temiz'i üçüncü sıraya yazdı.

MHP'de ise Genel Merkez aday adayı olmayan Şükrü Gülez'e 'birinci sıradasın' diyerek listenin başına yazdı. MHP'deki tek değişiklik ise 7 Haziran seçimlerinde ikinci sıradan aday olan Kader Garipoğlu oldu. Garipoğlu listeye giremezken, üçüncü sıradaki Mihriban Yerlikaya ikinci sıradan aday oldu. Üçüncü isim ise Metin Apaydın oldu. Mehmet Ali Atalay