Mudurnu ilçesinde 16 yaşındaki lise öğrencisi bir kız daha kayıplara karıştı. 3 günden bu yana haber alınmayan lise öğrencisi tüm aramalara rağmen bulunamadı. Geçtiğimiz hafta da bir liseli kız öğrenci kayıplara karışmış ve Ankara'da bulunmuştu.

Edinilen bilgiye göre, Mudurnu'da yaşayan ve Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda eğitim gören 16 yaşındaki Bahar Tunç isimli kız öğrenciden 3 günden bu yana haber alınamıyor. Salı günü ‘Komşuya gidiyorum' diyerek evinden çıkan genç bir daha dönmedi. Ailesi Mudurnu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusu yaptı.

KAMERAYI FARK EDİP KAÇTI

16 yaşındaki lise öğrencisi Bahar Tunç, salı günü saat 18:sıralarında Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksek Okulu'nun önünde güvenlik kameralarında görüldü. Ancak kamerayı fark eden genç kız koşarak kamera görüntüsünden uzaklaştı. Genç kız Bolu'ya giden otobüse binerken, ikinci bir kameraya yakalandı.

ABLASI KARDEŞİNE SESLENDİ

Bahar Tunç'un ablası Mürvet Tunç, Kardeşim hiç kimseye acımıyorsa anneme babama acısın. Neredeyse hemen evine dönsün. Annem ve babam perişan durumdalar. Başına bir şey gelmesinden korkuyoruz” dedi.

Bahar Tunç'u görenler ya da bilgisi olanlar ailesine 0 535 065 16 55 nolu telefondan ulaşabilirler. Haber Merkezi