Boluspor'a büyük umutlarla transfer edilen ardından 2 aydır takımla antrenmanlara katılan Brezilyalı oyuncu Jonathan Reis ile Hırvatistan'ın RNK Split takımından kadroya katılan bir yeni transferi Kamerunlu oyuncu Henri Belle'nin de Erciyesspor maçında lisanları çıkmadı. İki oyuncu ligin ilk haftasında forma giyemedi.

Kırmızı beyazlı ekibin teknik kadrosu, iki oyuncu ile uzun süredir çalışmalarına rağmen bu oyuncuların lisansları çıkmayınca Erciyes deplasmanına götürülmediler. Her iki oyuncu Bolu'da kalırken, birçok taraftarda ‘oynatılmayacaklardı, neden transfer edildi' diye tepki gösterdikleri de gelen haberler arasında yer aldı.

Bolusor'da Erciyesspor maçında oynatılmayan yabancı oyuncuların lisansları çıkarılmadı. kırmızı beyazlı ekibe büyük umutlarla transfer edilerek iki aydır yeni sezon hazırlıklarında yer alan Brezilyalı oyuncu Jonathan Reis Erciyesspor karşısında lisansı olmayınca kadroya alınmadı. Yeni sezon için şampiyonluk parolası ile çıkıldığı lig de kadrosunun tamamını değiştiren Boluspor, Jonathan Reis gibi Hırvatistan'ın RNK Split takımından büyük umutlarla kadroya katılan bir yeni transfer Kamerunlu oyuncu Henri Belle'nin de lisansının çıkarılmadığı belli oldu.

Ligin ilk maçında deplasmanda Kayseri Erciyesspor'a konuk olan kırmızı beyazlılarda taraftarlar sahaya çıkan ilk 11 ile şaşkınlık yaşadı. Boluspor, Brezilya'dan transfer ettiği Jonathan Reis'i taraftarlar Erciyesspor maçında sahada olmasını beklerlerken oyuncu kadroya alınmadığı göründü.

Yeni sezona büyük umutlarla hedefini şampiyonluk olarak açıklayan kırmızı beyazlı yönetim, transfer ettiği oyunculara lisanslarını çıkarmadı. Erciyesspor maçında oynaması için lisansı olması gereken Brezilyalı oyuncu Jonathan Reis'e lisans bile çıkarılmadı. Rakip Erciyesspor'un Boluspor karşısına genç ve Boluspor'a oranla tecrübesiz bir kadro ile sahaya çıktığı görünürken, kırmızı beyazlıların Erciyespor maçında ileri uçta büyük bir sıkıntı yaşadığı dikkat çekti.

Karşılaşma sonunda birçok taraftar yeni transfer edilen, ‘Jonathan Reis ile Henri Belle oynatılmayacaktı niye transfer edildi. Neden bu oyuncuların lisansları çıkarılmadı' diye eleştiri yaptıkları öğrenildi. Haber Merkezi