2013-214 Sezonun en kritik maçına çıkan Boluspor, 90 dakika sonunda Denizlispor'u İskender Alın'ın attığı golle 1-0 mağlup ederek sahadan galip ayrılan taraf oldu. Boluspor adına hayati önem taşıyan karşılaşmada forma giyen oyuncuların performanslarını sizler için değerlendirdik.
ATACAN ÖZTÜRK: 1 yıl aradan sonra Boluspor ile yeniden anlaşan tecrübeli eldiven Atacan Öztürk, sezon içersinde çok eleştirilse de, birçok karşılaşmada Boluspor'a puan ve puanlar kazandırdı. Ligin son maçında sahaya ilk 11'de çıkan tecrübeli eldiven yaptığı kurtarışlarla izleyenlerden büyük alkış aldı. Maçın son düdüğü ile birlikte kendisini yere bırakan Atacan, stresli ve zorlu geçen maç sonrası derin bir oh çekti. Ayrıca Atacan'a bir pozisyon harici, Denizlispor maçında fazla bir iş düşmedi.
ADEM ALKAŞİ: Devre arası Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Elazığspor'dan transfer edilen tecrübeli sağ bek oyuncusu Adem Alkaşi, ikinci devrede kırmızı beyazlılara çok büyük katkı sağladı. Formayı giydikten sonra sahada 90 dakika boyunca gençlere taş çıkartırcasına mücadele eden tecrübeli oyuncu, Denizlispor maçında sağ kanattan yaptığı ortalarla rakip kalede tehlikeler yarattı. Maçta, varını yoğunu ortaya koyan Adem, 1-0 kazanılan maç sonrası sevincini takım arkadaşlarıyla paylaştı.
CEMİL VATANSEVER: Sezona iyi başlamasına rağmen, Besim Durmuş döneminde kulübeye mahkum kaldı. Zaman, zaman forma giydiği maçlarda yerinde yaptığı müdahalelerle izleyenlerden büyük alkış aldı. Bazı maçlarda kırmızı beyazlıları 10 kişi bırakmasına rağmen, forma giydiği maçlarda canını dişine katan Cemil Vatansever, son maçta rakip forvetlere adım attırmadı.
SERCAN TÜRKERİ: İkinci devre Adem Alkaşi'nin gelmesiyle birlikte sağ bekte pek forma şansı bulamadı. Takımın başına Yılmaz Özen'in geçmesiyle birlikte hem stoperde hem de sol bekte görev almaya başlayan genç sağ bek oyuncusu Sercan Türkeri, son haftalarda stoperde görev yaptı. Stoper oynadığı maçlarda bu alanda mükemmel oynadı. Rakiplere gol izni vermeyen genç oyuncu, Denizlispor maçındaki performansıyla alkış aldı.
İLYAS YILMAZER: Sezon başı Hakan Arslan'ın alternatifi olarak kadroya dahil edildi. Hazırlık maçlarında ve Kupa maçlarında forma şansı bulan genç oyuncu son 3 hafta sol bekte görev yaptı. Oynadığı maçlarda sol bekte arı gibi çalışan, oynadığı maçlarda oyunuyla sırıtmayan İlyas Yılmazer, gelecek için umut verdi. Son maçta sol bekte görev yapan İlyas, zaman zaman ileriye çıkarak çektiği şutlarla rakip kalede gol aradı.
ALİCAN KARADAĞ: Sezon başında Sivasspor'dan kiralık geldi. Oynadığı maçlarda bazen kötü performans sergilerken, son haftalardaki performansıyla geçmişte oynadığı kötü maçları izleyenlere unutturdu. Son haftalarda oynadığı futbol ile izleyenlerden büyük alkış alan genç orta saha oyuncusu Denizlispor maçında sahada 77 dakika kaldı. Oyunda kaldığı süre içersinde elinden gelini yapan genç oyuncu, 77.dakikada yerini Mustafa Kayabaşı'na bıraktı.
ALP ERGİN: Sezon başı adı birçok Süper Lig takımı ile anılırken, transfer söylentilerinin aksine tercihini Boluspor'dan yana kullandı. Ali Güzeldal'ın sakatlanmasının ardından takım kaptanlığını alan tecrübeli orta saha oyuncusu Alp Ergin, oynadığı maçlarda gücü oranında Boluspor arması için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Ligin son maçında oldukça stresli olduğu gözlemlenen tecrübeli oyuncu rakip oyuncuların pozisyonlarında her şeyini ortaya koydu. Sergilediği futbolla bu sezon alkışı o hak edenlerden oldu.
ABDÜLKADİR KAYALI: Sezon başında Orduspor'dan transfer edilen genç oyuncu sakatlığı nedeniyle sezon başı fazla forma şansı bulamazken, sakatlığı sonrası forma giydiği maçlarda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Bazı maçlarda performansı nedeniyle eleştirilen oyuncu Denizlispor maçınd