Boluspor, PTT 1'inci ligin 15'inci haftasında Karşıyaka ile kendi sahasında karşılaşacak. Kırmızı Beyazlılar, rakibiyle 33'üncü müsabakasına çıkacak.

Ligin 14'üncü haftasında deplasmanda Elazığspor'a uzatma dakikalarında yediği golle mağlup olan Boluspor, hafta sonu oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarına devam ediyor. PTT 1'inci Ligin müdavimleri arasında yer alan 2 ekip, 33'üncü randevularında Bolu Atatürk Stadı'nda karşılaşacak.

KARŞIYAKA ÜSTÜN…

Şimdiye kadar 32 kez karşı karşıya gelen iki ekip arasında Karşıyaka'nın üstünlüğü bulunuyor. Kırmızı Beyazlılar bu karşılaşmaların 9'unda galip gelirken, 11 karşılaşmada da sahadan mağlup ayrıldı. 12 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Boluspor'un kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda ise 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile eşitlik bulunuyor.

BOLUSPOR, 4 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Boluspor, Karşıyaka ile oynadığı son 4 müsabakada ise rakibine üstünlük sağlayamadı. 2012-2013 sezonunda kendi sahasında ve deplasmanda 1-0'lık skorlarla rakibine boyun eğen Kırmızı Beyazlılar, geçtiğimiz sezon ise deplasmanda 2-2 berabere kalırken kendi sahasında ise 4-1 mağlup oldu. Kırmızı Beyazlılar en son galibiyetini 2011-2012 sezonunun 2. yarısında 3-1'lik skorla elde etti. Haber Merkezi