Kümede kalma yarışı kızışıyor. Boluspor'un da içinde bulunduğu 10 takım PTT birinci ligde kalmak için mücadele ederken, haftalarda oynanan maçların ardından geride kalıyor.
Boluspor, son haftalardaki çıkışıyla ligdeki küme düşme yarışını kızıştırdı. Haftalardır aldığı kötü sonuçlara son iki maçta son veren kırmızı beyazlılar, üst sıralardaki takımların korkulu rüyası olmaya başladı.
Lig de 9'ncu sırada bulunan Şanlurufaspor'unda bu yarışa dahil olması sonrasında kümede kalmak ateşten gömlek oldu. Ligde kalan 11 hafta için yarış kızışmaya başlarken, Boluspor'un kümede kalmak için oynayan 6 takıma karşı bir karşılaşması eksik bulunuyor. Kırmızı beyazlılar bu avantajını da kullanmak istiyor.
Ligde bu hafta oynanacak birçok zor karşılaşma fikstürde kendini gösteriyor. Boluspor bu hafta sahasında 33 puanlı Şanlıurfaspor'u konuk etmeye hazırlanıyor. Kendisi gibi bu yarışın içinde olan Tavşanlı Linyitspor, Karşıyaka, Denizlispor ile Bolu'da karşılaşacak olan Boluspor kümede kalmak için rakibi olan Adanaspor ve Fethiyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Pazartesi oynanan karşılaşmaların ardından 1461 Tabzon ve Gaziantep Belediyespor'un maçlarında aldığı yenilgilerin ardından kendilerini ateş çemberine attılar.