Liglerin başlamasına 10 gün kala Boluspor'da hazırlıklar devam ediyor. Kırmızı beyazlılar, son hazırlıklarını yapıyor. Kırmızı beyazlılar, Cumartesi günü İstanbul'da Başakşehirspor ile bir karşılaşma oynayacak. Tempoyu düşürmeyerek günde çift antrenman yapan Boluspor, lig hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor.

Boluspor artık lig maçlarını bekliyor. Kadrosuna bir çok oyuncuyu dahil ederek çalışmalarına başlayan kırmızı beyazlılar, 28 oyuncu ile yoluna devam ediyor. Yavaş yavaş maç haftasına hazır girmek isteyen kırmızı beyazlılar, günde çift antrenman yapıyor.

Akşam çalışmasında ısınma hareketleriyle başlayan kırmızı beyazlılar daha sonra 5'e 2 ve daha sonra dar alanda kaleli oyunla çalışmasına devam etti. Tüm oyuncuların bir hayli neşeli oldukları gözlenirken, Boluspor'da 28 kişilik kalabalık bir kadroyla çalışmalarını sürdürüyor. Tüm oyuncuların forma yarışı içinde oldukları gözlenirken, yeni transfer Giorgi Rekhviashvili'ninde arkadaşlarına çabuk kaynaştığı görüldü. Boluspor, Cumartesi günü İstanbul'da Başakşehirspor ile son hazırlık karşılaşmasını oynayacak.