PTT 1. Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Fethiyespor'un başarılı oyuncusu İrfan Başaran, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi Ekrem Konur'a açıklamada bulundu.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor evinde 3 maçtır kaybetmesinin kendileri için bir anlam taşımadığını söyleyen İrfan Başaran, Rakibimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımının evinde son 3 maçını kaybetmesi bizim açımızdan olumlu yada olumsuz hiç bir şekilde etkileyeceğini düşünmüyorum. Ligde son maçımız ve mutlaka kazanmamız gerekiyor” dedi.
“Ligde kalmak istiyoruz”
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından galibiyet ile döndükleri taktirde ligde kalacaklarına inandıklarını söyleyen İrfan, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında elimizden gelenin en iyisini yapıp 3 puanın sahibi olmak ve ligde kalmak istiyoruz" diye konuştu.
“Fethiyespor olarak kendimize yediremiyoruz”
Yaşanan puan kayıplarına da değinen İrfan, Açıkçası bu kadar kaliteli bir takımın ligde düşmeye oynamasını Fethiyespor olarak kendimize yediremiyoruz. Sezon başından beri ciddi sıkıntılar oldu ama her şeye rağmen son bir şansımız var. Bu şansı çok iyi değerlendirip bizi maçlarımızda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.