İç Anadolu bölgesinde Elit Lig de mücadele eden Boluspor U16, sahasında Konya Anadolu Selçukspor ile karşılaşırken, temsilcimiz rakibini adeta gol yağmuruna tuttu.

Lider Boluspor U16'dan farklı tarife geldi. İç Anadolu Bölgesi Elit Lig'de en yakın takipçisi Eskişehirspor'un önünde liderlik koltuğunda oturan Boluspor, sahasında Anadolu Selçukspor ile karşılaştı. Maçın başlaması ile birlik de sahadaki tüm üstünlükleri alan U16, ilk yarıyı adeta tek kale oynadı. Birçok gol pozisyonunu bulan Boluspor beklediği gole Özgür Kazar ile kavuştu. Kazanılan serbest atış da Özgür 25 metreden topu direk kaleye göndererek, filelerle buluşturdu. Devrede temsilcimizin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda farkı açmak isteyen Boluspor U16 da 44'üncü dakikada Samet Yalçın sahneye çıktı. Kornerden gelen topa gelişine sert vurun Samet kırmızı beyazlılara skoru 2-0 getirdi. Karşılaşmada skoru bulan Boluspor U16, daha rahat ve sahada istediklerini yapan bir görüntü verirken, dakikalar 53'ü gösterdiğinde Özgür bir kez daha sahneye çıkıp, takımının üçüncü kendisinin ikinci golünü atarak skoru 3-0 getirdi.

Rakibi karşısında pozisyon vermeyen Boluspor U16, Anadolu Selçukspor'u kalesine yaklaştırmazken dakika 56'da Samet Çoban farkı 4'e çıkaran golü kazandırdı. Adeta rakibini gol yağmuruna tutan, Boluspor U16 durmak bilmezken liderlikle birlik de gol averajını da yükseltmek istiyordu. Kutay dakika 60'da farkı 5 ‘e çıkarırken, skorda 5-0 oldu. Bu karşılaşmanın ardından 7'inci haftada 6 galibiyet, 1 beraberlikle 19 puanla ligin zirvesinde bulunurken, en yakın takipçisi Eskişehirspor'unda 3 puan önünde bulunuyor