Bolu'da bir gecede farklı mahallelerde dört farklı olayda otomobil lastiklerine zarar verildi. Park halindeki otomobillerin lastiklerini kesen yahut havasını indiren şahıslar için polis inceleme başlattı.

Bolu'da otomobil lastiklerine zarar veren şahıslar bulunamadı. Bir gecede farklı mahallelerde dört farklı olay meydana gelirken, kimliği belirsiz şahıs yada şahıslar otomobil lastiklerinin havasını indirdiler ve kestiler.

İlk olay Karaçayır Mahallesi'nde meydana geldi. N.K.'nin kendisine ait olan aracının park ettikten sonra evine gitti. Aracına geri döndüğünde ise sağ ön ve arka lastiğinin havasının indirilerek zarar verildiğini gördü. Otomobil sahibi bunun üzerine polise başvuruda bulundu.

Ardından Aktaş Mahallesinde de otomobil sahibi C.C. olay günü aracını ikametinin önüne park ettiğini, daha sonra aracının yanına gittiğinde lastiklerinin patlak vaziyette olduğunu gördüğünü ifade etti. C.C. de faillerin kim olduğunu bilmediğini, lastiklerini patlatan şahıslardan şikayetçi olduğunu dile getirdi.

Karamanlı Mahallesi'nde ise İ.G nin adına kayıtlı ve ikamet önünde park halinde bulunan aracının lastiğini faili meçhul kişi veya kişilerce kesici aletle kesilmek suretiyle zarar verildiği söyledi. Aynı gün aynı şekilde Sümer Mahallesinde de S.H. adına kayıtlı ve ikamet önünde park halinde bulunan aracının lastiğinin faili meçhul kişi veya kişilerce kesici aletle kesilmek suretiyle zarar verildiği bildirildi. Polis olaylarla ilgili olarak inceleme başlattı.