Konyaspor karşısında altın değerinde bir üç puan alan Boluspor'da maçın hakemi tarafından önü kesilmek istenirken, maç içinde verdiği kararlar adeta futbolcularımızı çileden çıkardı. Maçın son saniyelerinde Barbaros'u haksız yere atan Kutluhan Bilgiç, oyuncularımızı oyundan düşürmesine rağmen emeline kavuşamadı ve Boluspor üç puanı aldı.
Adeta rakibin gol ataması için her şeyi yaptı. Maçın hakemi Kutluhan Bilgiç, Boluspor'un şimdiye kadar yönettiği maçlarda rakip takımlar için verdiği kararlara bir yenisini daha ekledi. Bilgiç maç genelinde rakip takıma verdiği tartışılır kararlarla Boluspor futbol takımını çileden çıkarırken, maçın 3. dakikasında olmayan bir pozisyonda penaltıyı vererek maça damgasını vurdu.
İlk 45 dakikada tüm taktir haklarını Konyaspor'a kullanan Kutluhan Bilgiç, kırmızı beyazlı oyunculara gösterdiği sarı kartlarla ekibimizi durdurmak istedi. Konyaspor maçında 5 sarı bir kırmızı kartla takımımızı katleden Kutluhan Bilgiç, son dakikadaki kırmızı kartla ne yapmak istediğini bir kez daha gösterip Boluspor'u durdurmak istedi. Barbaros'u neden nasıl attığı bilinemezken, maç sonunda Boluspor camiasından büyük tepki aldı.