Boluspor' da teknik direktör arayışlarında sona gelindi. Birçok teknik adamla yapılan görüşmelerden sonra Boluspor'da gözler 2 teknik adama çevrildi. Edinilen bilgilere göre Kırmızı beyazlı yöneticiler, 2015–2016 futbol sezonunda takımı Tayfur Havutçu ya da Güvenç Kurtar'dan birisine emanet edecek.

Boluspor'da teknik direktör arayışlarında sona gelindi. İrfan Buz ile yapılan görüşmelerden sonuç alamayan Boluspor'da gözler Tayfur Havutçu ve Güvenç Kurtar'a çevrildi. Edinilen bilgiye göre, Kulüp Başkanı Savaş Abak, Tayfur Havutçu ile yüz yüze görüştü. Yapılan görüşmenin olumlu geçtiği ve Tayfur Havutçu'nun düşünmek için süre istediği gelen haberler arasında yer aldı. Havutçu ile anlaşılamaması durumunda ise kırmızı beyazlı yöneticiler rotasını Güvenç Kurtar'a çevirecek.

İrfan Buz, Sait Karafırtınalar, Erkan Sözeri ile birçok teknik adamla görüşen Boluspor yönetimi son olarak Tayfur Havutçu ile bir görüşme gerçekleştirdi. Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, Kazakistan-Türkiye karşılaşmasının ardından Havutçu ile bir araya geldi. Kırmızı beyazlıların teklifini düşüneceğini aktaran Havutçu, birkaç gün süre istedi. Tayfur Havutçu kırmızı beyazlıların teklifini kabul ederse, 2015–2016 futbol sezonunda Boluspor'u çalıştıracak. Havutçu, kırmızı beyazlıların teklifini kabul etmezse rota Güvenç Kurtar'a çevrilecek. Haber Merkezi