Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Bolu Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde açılan, 152 saatlik Pastacılık Kursu eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgelerini takdim etti.
Kılıçaslan Mahallesi Sosyal Tesisinde gerçekleşen programa Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert, kurs öğretmenleri ve kursiyerler katıldı.
Kursun açılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum”
Sertifika töreninden önce kursiyerler adına açıklamalarda bulunan Fatma Yaşar: Bizler burada pastacılık ve aşçılık bilgilerinin yanında, görsel ve yaptığımız uygulama ile de bu bilgileri pekiştirmiş bulunmaktayız. Yine burada birlikte çalışmayı, birlikte paylaşmayı ve zamanı iyi bir şekilde değerlendirmeyi de öğrenmiş bulunuyoruz. Pastacılık ve aşçılık kursunun açılmasında başta Bolu Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz'a ve ekibine, Bolu Halk Eğitim Müdürlüğü görevlilerine, eğitim uzmanımız Nuran Güngör'e, emeği ve katkısı bulunan herkese kendi adıma ve kurs arkadaşlarım adına ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarım ”dedi.
“Bizim kadınımız çok marifetli ve becerikli”
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'da: Halk Eğitim Müdürlüğü'ne, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcımız Emine Davarcıoğlu'na, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Güler Mert'e ve ekibine teşekkür ediyoruz. Asıl önemli olan mahallelerimizdeki kadınlarımız. Onların bir araya gelmesi, kaynaşması, birbirlerini daha iyi tanımaları, bir arada bir şeyler öğretilmesi bizim için önemli. Bu çalışmalar yavaş yavaş ileriki dönemde çoğalarak daha da artacak. Şunu görüyoruz ki bizim kadınımız çok marifetli, çok becerikli. Bizden beklediğiniz bir şey varsa her zaman yanınızdayız. Sosyal çalışmaların olması günümüzdeki stresli hayattan bizleri uzaklaştırır. İnşallah bundan sonrada her türlü probleminizde yanınızda olacağımızı ifade ediyorum. Mahallelerimizde ki en büyük etken muhtarlarımız. Onların katkıları en büyük değer. Birlikte bir şeyler yapabilirsek birbirimizi daha iyi tanırız, severiz ve dayanışma içinde oluruz diyorum. Böyle güzel bir sofra hazırladığımız için teşekkür ediyoruz Allah bu muhabbetinizi bozmasın, birbirimizi devamlı sevelim, sayalım” diye konuştu.
Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.