İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bayır, kursiyerleri kendi araçları ile taşıdıkları bildirdi.

İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bayır, Ticaret ve Sanayi odası toplantı salonunda gerçekleşen bir sertifika verme töreninde yaptığı konuşmada, kursiyerlere çok büyük önem verdiklerini anlattı.

Bu bakımdan kendilerine bir hedef koyduklarını kaydeden Bayır, Hedefimiz, Halk Eğitim Merkez Binamıza yürüyüş mesafesi olarak 20 dakikadan daha uzun bir mesafede bulunan kurs yeri, kurs merkezini taşımayı taahhüt ettik. Bu somut bir hedef ve bu somut hedef çerçevesinde Bolu'nun güneyinden kuzeyine, doğusundan batısına en kırsal yerlerine kadar bu kursları açtık, yaygınlaştırdık” dedi.

Bayır, bu somut hedefi biz her yerde açıkladıklarını da ifadelerine ekleyerek, Web sitemizde olsun, sosyal medya hesaplarında olsun, sürekli gittiğimiz açılışlarda bunu söyledik. Dedik ki en az 12 kursiyerle halk eğitim merkezimize başvurmanız halinde ve 20 dakikadan fazla bir yürüyüş mesafesindeyseniz biz bu kurs merkezini oraya taşıyacağız dedik ve bu taahhüttün gereğini de bugüne kadar yerine getirdik” şeklinde konuştu.

Halk Eğitim Merkezinde 2015 yılı içerisinde 650 kurs açtıklarını kaydeden Bayır, bu kurslar hakkında bilgiler vererek, şunları söyledi: 3 tip kursumuz var, kişisel gelişim kursları, mesleki kurslar bir de okuma yazma kurslarımız var. Okuma yazma kurslarımız yoğun bir şekilde devam ediyor, iş kur ve il tarım müdürlüğü aracılığı ile yaptığımız kurslarımız ağırlıklı olarak mesleki kurslar kapsamında devam ediyor. Şimdi hayat boyu öğrenme ki biz aslında hayat boyu öğrenme merkeziyiz. Bilgi toplumunun, bilgi ekonomisinin içinde yaşıyoruz. Nitelikli insan yetiştirmek bizim en önemli hedefimiz.” Haber Merkezi