TBMM Başkanlık Divan Üyesi AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü Gerede Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için ikinci ödeneği aktardı.

Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü uzun süre takip ettiği Gerede Deri İhtisas OSB'ye gecen ay Bilim ve Sanayi Bakanı Fikri Işık tarafından yaklaşık 715.000 TL ödenek aktardığını duyurmuştu.

Ancak Küpçü bu ödeneğin yetersiz olduğunu bakanlığa iletip tekrar takip etmesi neticesinde Bilim ve Sanayi Bakanı Fikri Işık onayı ile yatırım programında yer alan Gerede Deri İhtisas OSB'nin alt yapı inşaatı için 2014 yılı yatırım programı ödeneği olan 982.000 TL aktardığını Küpçü'ye bildirdi.

Yaptığı açıklamada Küpçü, Gerede Deri Organize Sanayi Bölgesine geçilmesiyle daha modern bir olacak. Yatırım yapmak isteyenlere daha cazip gelecek. Gerede ekonomisinde önemli bir katkısı olan Deri OSB, daha geniş ve kaliteli ürünler çıkartarak dünya pazarında etkili olacaktır. Milletvekili olarak, Gerede'mize kazandırmaya devam edeceğiz. Böylelikle ikinci bir ek ödeneği de bakanlığımızdan tahsis etmiş bulunmaktayız diye konuştu. Haber Merkezi