KÜPÇÜ'DEN CHP'Lİ MISIRLIOĞLU'NA GÖNDERME:
“MİLLETVEKİLİ GÖLGESİNDEN AYRILMAYAN BİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI!”
TBMM Divan Katip Üyesi, Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Belediyesi'nin son 10 yılda gerçekleştirdiği çalışmaları anlatmaya devam ediyor. Küpçü, son açıklama ile hem çevre yatırımlarına değindi, hem de CHP'ye bir hafta önce yapmış olduğu hangi hizmeti yaptıysanız açıklayın” çağrısını yineleyerek; Gelin şu ana kadar yaptığınız icraatları anlatın. Hatta on yıllık belediyecilik tarihimizle elli yıllık belediyecilik sürenizi eşit sayacağız” diye konuştu. Küpçü, ayrıca CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu'nu da eleştirerek, CHP'li aday için Milletvekili Tanju Özcan'ın gölgesinden ayrılmayan bir belediye başkan adayı” yorumunda bulundu.
TBMM Divan Katip Üyesi, Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile CHP Milletvekili Tanju Özcan ile belediye başkan adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu'na seslenmiş ve Bugüne kadar hangi hizmeti yaptıysanız açıklayın” diyerek muhalefet partisine hodri meydan demişti. AK Partili siyasi tarafından yapan çağrının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen CHP kanadından bu konuda herhangi bir açıklama yapılamadığını belirterek yeni bir açıklama yaparak hem çağrısını yeniledi, hem de Bolu Belediyesi tarafından son 10 yıl içerisinde gerçekleştirilen çevre yatırımlarından bahsetti.
Ak Partili Milletvekili Fehmi Küpçü, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Bilindiği gibi siyasetin bir hizmet aracı olduğundan hareketle bundan önce biz Ak Partili Bolu Belediyesinin hizmetlerini anlatmaya devam edeceğimizi elli yıllık CHP'li Belediyesi'nin de bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleri anlatmasını istemiştik. Kendilerine çağrıda bulunmuş, hodri meydan demiştik! Ancak şu ana kadar ne bize ne de kamuoyuna ulaşan bir bilgiye rastlayamadık. Buradan çağrımızı yineliyoruz gelin şu ana kadar yaptığınız icraatları anlatın. Hatta on yıllık belediyecilik tarihimizle elli yıllık belediyecilik sürenizi eşit sayacağız. Çekinmeyin açıklamanızı yapın.
“BİZ HİZMETLERİMİZİ ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Anlatacakları bir icraatlarının olmadığını, CHP'li yılların kayıp yıllar olduğunu biz de halkımız da kendileri de bilmektedirler, Ancak yaptığımız icraatları kısım kısım anlatmaya devam edeceğiz. Ben bugün çevre yatırımlarımızdan sadece öne çıkanları anlatacağım.
ÜST YAPI: KENT MEYDANI
Bolu'ya uluslararası ölçekte kent meydanı... Dünyadaki kent meydanlarıyla yarışacak bugün 19 bin metrekare ile başladığımız Kent Meydanı önümüzdeki dönemde 133 bin metrekareye çıkacak.
Türkiye'nin En Büyük Kent Meydanı”nı oluşturduk... 133 bin metrekarelik bölümü de tamamlandığında dünyanın en büyük kent meydanı olan Tienanman Meydanı'nın üçte biri büyüklüğünde, Tahrir Meydanı'nın ise 1,8 katı büyüklüğünde olacak! Meydanımızda, Bolu'nun ilçeleriyle birlikte nüfusuna tekabül eden 300 bin kişi buluşabilecek. Alan üzerinde yürüyüş yolları, bitkisel peyzaj, süs havuzları, sosyal tesisler, kafe ve büfe gibi rekreasyon alanları inşa ederek, Boluluları dünyanın en büyük sosyal alanında buluşturduk.
İZZET BAYSAL CADDESİ
İzzet Baysal Caddesi İzzet Baba'ya yakışacak bir hal aldı! Şehrimizin en önemli caddesi artık ekonomi ve sosyal hayatın merkezi oldu. Kent meydanımıza açılan caddemizi, üzerindeki binaların dış cephelerini yenilenerek sadece yayaların kullanabileceği bir cadde haline getirdik. Cadde ekonomi ve sosyal hayatın merkezi oldu... Yürüyüş yoluyla, peyzajıyla, ışıklandırma