TBMM Divan Kâtip Üyesi ve AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, teşekkür turları için hafta sonu soluğu il merkezinde aldı. Seçim çalışmaları esnasında söz verdiği esnaf ve vatandaşları İl Başkanı Nurettin Doğanay'la birlikte ziyaret eden Küpçü, AK Parti'nin 4'üncü kez iktidarıyla sonuçlanan seçimlerde verdiği destekten dolayı esnafa teşekkür etti.

01 Kasım seçimleri öncesi il teşkilatının kendisine verdiği program dâhilinde 30 gün boyunca kent merkezinde yoğun bir çalışma yapan ve çalmadık kapı bırakmayan TBMM Divan Kâtip Üyesi ve AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Pazar gününü kent merkezinde geçirdi. Küpçü, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ile il yönetim kurulu üyelerinin eşlik ettiği ziyaretlerde şehir merkezindeki yaklaşık 20 iş yeri ve sanayi esnafını ziyaret etti. Hava kararıncaya kadar süren ziyaretlerde bir araya geldiği esnaflarla uzun uzun sohbet eden Küpçü ve beraberindekiler, AK Parti'nin 4'üncü kez iktidarıyla sonuçlanan seçimlerinde istikrara evet diyen esnaflara kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlerde seçim beyannameleri hakkında görüş beyan eden Milletvekili Küpçü, 64'üncü Hükümet tarafından hayata geçirilecek reformlar hakkında esnafı bilgilendirdi.AK Parti'nin esnafa büyük önem verdiğini belirten Küpçü,esnafa 30 bin lira faizsiz kredi ve iş kurmak isteyenlere 50 bin lira karşılıksız hibe desteği gibi önemli vaatleri içerisinde barındıran reform paketinin kısa sürede hayata geçeceğini kaydetti.Meclisçalışmaların tamamlanması ile birlikte esnafa büyük fayda getireceğini ve işletmelerin daha da güçleneceğini vurguladı. Esnaflar ise seçim sonuçlarından dolayı memnuniyetini ifade ederek, Başbakan Davutoğlu tarafından kısa süre önce müjdelenen paketin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

ÇAT KAPI HASTA ZİYARETİ

Siyasilerin yoğun geçen ziyaret trafiğinde anlamlı bir buluşma yaşandı. Seçim çalışmaları esnasında ziyaret ettikleri ailenin 45 gün sonra 2'inci kez ailenin kapsını çalan Küpçü ve Doğanay, Aşağı Soku Mahallesinde yaşayan hasta bir vatandaş ziyaret etti. Anlamlı ziyarette ismi paylaşılmayan yaşlı adama geçmiş olsun dileklerini ileten siyasiler, aile fertlerinden yaşlı adamın sağlık durumu hakkında bilgi aldı ve herhangi bir sorunda kendilerine ulaşabileceklerini ifade etti. Haber Merkezi