TBMM Divan Kâtip Üyesi Fehmi Küpçü, seçimlere 9 gün kala yaptığı açıklama ile Bolulu seçmenlerden tüm siyasi partilerin vaatlerini dikkatle incelemelerini istedi. Türkiye'de 13 yılda önemli düzenlemelerin altına imza attıklarını belirten Küpçü, Halka verdiği sözü tutabilecek tek parti AK Parti'dir” dedi.

TBMM Divan Kâtip Üyesi ve AK Parti Bolu 2. Sıra Milletvekili Adayı Fehmi Küpçü, 1 Kasım'da yapılacak erken seçimler dolayısıyla çalışmalarına Tepecik ve Sümer Mahallesinde deva etti. Beraberindeki kalabalık partili grubu ile ev ve iş yerlerini ziyaret eden Küpçü, AK Parti'nin seçim vaatlerini anlatarak vatandaşlardan destek istedi.

Küpçü, Cumhuriyet tarihinde yapılan yatırımların daha fazlasının AK Parti Hükümetleri döneminde yapıldığını söyledi. Vatandaşlardan AK Parti'nin Seçim Beyannamesini dikkatle incelemelerini isteyen Küpçü, AK Parti hükümetleri olarak 13 yılda önemli hizmetlerin altına imza attık. Bunun mutluğu ile vatandaşımızın karşısına başı dik çıkıyoruz. Evet, AK Parti olduğu gibi diğer siyasi partilerde seçim öncesi vaatlerini açıklayarak sizlerin oylarına talip oluyor. Bizler büyük projelerin anlatıldığı, insanımıza dokunan ve heyecan uyandıran bir beyanname ile bu seçimde yeniden sizlerin karşısındayız” dedi.

KADINLAR İÇİN YENİ İŞ MODELLERİ HAZIRLANACAK

TBMM Divan Kâtip Üyesi ve AK Parti Bolu 2. Sıra Milletvekili Adayı Küpçü, ev hanımları ve çalışan kadınlara seslenerek, AK Parti'nin yeniden tek başına iktidarıyla birlikte, ev almak isteyen vatandaşlarımıza yüzde 15 kamu katkısı sağlanacak. Doğum yapan bütün annelerimize doğum hediyesi programı kapsamında ilk çocuk için 300 TL, ikinci çocuk için 400 TL, 3 ve üzeri çocuklar için 600 TL hediye verilecek. Doğum sonrası kadınlarımız ilk çocukta 2 ay, ikinci çocukta 4 ay, üçüncü ve sonraki çocukta 6 ay yarım gün çalışacak, ancak tam ücret alacak. Bu süreler bittikten sonrada isterlerse yarı zamanlı ve yarı ücretli olarak çalışabilecek. Yine kadınlarımızın işgücü piyasasına katılması için iş modelleri hazırlanacak” diye konuştu.

“GENÇLERİMİZE DEĞER VERİYORUZ”

Küpçü, gençleri de unutmayarak, şunları söyledi: Bizler gençliğe değer veren, önemseyen bir hareketiz. O nedenle seçilme yaşını 18'e indireceğiz. Okulunu bitiren tüm gençlerimize, iş kurmak istediğine 50 bin lira nakdi yardım yapılacak, 100 bin lira da faizsiz kredi verilecek. Hayır, ben başkasının yanında çalışmak istiyorum diyorlarsa da bir yıl boyunca maaşı devlet tarafından karşılanacak. 2016 yılı itibariyle üniversitede öğrencilerimizin tamamının barınma ihtiyaçlarını karşılayacağız. Ayrıca gençlerimize sınırsız ücretsiz internet erişimi imkânı sağlayacağız.”

“VERDİĞİ SÖZÜ TUTABİLECEK TEK PARTİ AK PARTİ'DİR”

TBMM Divan Kâtip Üyesi Fehmi Küpçü, Başbakanımızın açıklamış olduğu Seçim Beyannamesi vatandaşlarımızda büyük memnuniyet yarattığını görmekteyiz. Uygulanabilirliği ve AK Parti'nin topluma verdiği güven göz önüne alınınca vatandaşlarımızın sandıkta tercihinin AK Parti'den yana olacağına inanıyorum. Çünkü bu düzenlemeleri hayata geçirebilecek ve halka verdiği sözü tutabilecek tek parti AK Parti'dir. O nedenle 1 Kasım'da bir karar verecek olan vatandaşımız daha ilk saatten itibaren iktidardan, sorumluluk almaktan kaçanlara gereken cevabı verecektir” dedi. Haber Merkezi