Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Fehmi Küpçü seçim çalışmalarını Gerede'de sürdürürken, Mehmet Emin Güz ise Mudurnu'da vatandaşlarla bir araya geldi.

7 Haziran seçimleri öncesi yoğun bir tempoda çalışan Ak Parti Bolu Teşkilatları, SKM tarafından belirlenen program dahilinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve İlçe teşkilatıyla birlikte Gerede'de çalmadık kapı, gitmedik köy, gidilmeyen esnaf bırakmayan Fehmi Küpçü çalışmalarına Gerede Oto Sanayide devam etti. Esnafları ziyaret eden Fehmi Küpçü, Gerede'nin değişim ve dönüşümden etkilendiğini belirterek, 7 Haziran seçimlerinden sonra bu değişimin devam edeceğini ifade etti. Gerede'de susuz ve yolu olmayan köy kalmadığını belirten Fehmi Küpçü, Gerede'nin çehresini değiştiren projeleri tamamlayarak Gerede'ye değer katacaklarını belirtti.

NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI

Fehmi Küpçü Gerede'deki çalışmalarının ardından Abant Tabiat Parkına gelerek Sena – Serkan Cevahircioğlu çiftinin nikah törenine katıldı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın kıydığı törene HSYK 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz ve Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ile katılan Fehmi Küpçü, nikaha katılan vatandaşlarla sohbet ettikten sonra genç çiftin nikah şahitliğini yaptı.

BOLU'DA SEÇİM ÇALIŞMASINA KATILDI

Fehmi Küpçü daha sonra Bolu Merkeze geçerek Aşağısoku Mahallesinde yürütülen seçim çalışmalarına katıldı. Vatandaşlarla bir araya gelen Fehmi Küpçü, seçimlerde destek ve dua istedi.

MEHMET EMİN GÜZ MUDURNU'NUN ALTINI ÜSTÜNE GETİRDİ

Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Mehmet Emin Güz ise teşkilatlarla birlikte Mudurnu'da çalıştı. Mudurnu'da kurulan hayvan pazarına giden Mehmet Emin Güz, çiftçileri ziyaret etti. Bolu'da destekleme ödemeleriyle birlikte çiftçiye katkı sağladıklarını açıklayan Güz, Büyükbaştan küçükbaşa, besiden süte, yemden arıcılığa kadar bir çok alanı destek kapsamına aldık. Bolu'da son 13 yılda hayvancılık desteklemelerini 19 kat arttırdık. Toplam 104,2 Milyon TL'lik destek alarak çiftçilerimize katkı sağladık” dedi. Tarım ve Hayvancılığın ülke açısında vazgeçilmez olduğunu ifade eden Güz, Hayvancılık destekleri de ülke genelinde arttı. 12.2 Milyar TL'lik çiftçimize destek verildi” diye konuştu.

MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRDÜ

Mehmet Emin Güz daha sonra Mudurnu'daki mahallelere giderek vatandaşlardan hayır duası istedi. Güz, Göynüklüyüm, bu bölgenin evladıyım. Seçimlerde sizlerden destek ve dua bekliyorum. İnşallah Bolu'yu sizlerin de destekleriyle daha güçlü bir şekilde temsil edeceğiz” şeklinde konuştu. Haber Merkezi