Ak Parti Bolu Milletvekili Adayları Fehmi Küpçü ve Mehmet Emin Güz, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Fehmi Küpçü Göynük'te, Mehmet Emin Güz ise Seben'de seçim çalışmalarını sürdürdü.

Bu yıl 28'incisi düzenlenen Akşemsettin Hz. Anma Törenine katılan Fehmi Küpçü ve Mehmet Emin Güz, seçim çalışmalarını sürdürdü. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mehmet Ali Pulcu'nun da katıldığı törenlerde vatandaşlara etli pilav dağıtan milletvekili adayları daha sonra seçim çalışmasını sürdürdü. 7 Haziran seçimlerinin önemine değinen Fehmi Küpçü ve Mehmet Emin Güz, destek ve dua istedi.

ESNAFLARI ZİYARET ETTİLER

Fehmi Küpçü ve Mehmet Emin Güz daha sonra ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti. Ak Parti İktidarının Göynük'teki vakıf eserlerine sahip çıktığını anlatan milletvekili adayları, Göynük Yaylabaşı Cami restorasyonu, Ömer Sekkin Türbesi ile ilçedeki bir çok tarihi evin restore edilerek geleceğe taşındığını açıkladılar. Restorasyon çalışmalarına toplam 6,2 Milyon TL'lik yatırım bütçesi harcandığını ifade eden milletvekili adaylar, Osmanlı coğrafyası içinde yer alan Göynük'ünn bu hizmetlerden nasibini aldığını belirttiler.

KÜPÇÜ GEREDE'YE GÜZ SEBEN'E GİTTİ

Milletvekili adayları Fehmi Küpçü ve Mehmet Emin Güz, ilçedeki seçim çalışmalarının ardından Gerede ve Seben'e gitti. Gerede'de düğün törenlerine katılan Fehmi Küpçü evlenen çiftlere mutluluk dilerken, Mehmet Emin Güz ise Seben'de hacet bayramına katıldı.

“BOLU'NUN ÇUKUROVASI HİZMETLERDEN NASİBİNİ ALDI”

Seben'de hacet bayramına katıldıktan sonra açıklamalarda bulunan Mehmet Emin Güz, Göynük'teki Akşemsettin Hz. Anma Törenine katıldıktan sonra Seben'e gelerek seçim çalışmalarını sürdürüyoruz. Bilindiği gibi Bolu'nun Çukurovası olarak adlandırılan Seben'de tarım arazilerinin sulanması için Abant'ın 7 katı büyüklüğündeki Seben göletini bitirdik. 40 bin dönümlük tarım arazilerinin su ihtiyacını karşılayacak olan bu gölet, Seben'in gücüne güç katacaktır. Su kaynaklarını verimli kullanarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap veren Ak Parti siyasi hareketi 13 yılda Bolu'da 495, 8 milyon TL Orman ve su yatırımı gerçekleştirmiştir. Ülke genelinde ise toplam 8,5 milyon hektar sulanabilir tarım arazilerimizin yüzde 67sine tekabül eden 5,73 milyon hektarı sulandı. 20 milyon dekar arazi de suya kavuştu” dedi. Haber Merkezi