AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, daha önceden Gerede Deri OSB'ye yaklaşık 3 milyon 189 bin TL tutarında alınan ödeneğe ilave olarak Bolu Karma ve Tekstil OSB'nin kamulaştırılması için 2014 yatırım programı ödeneğine ilave olarak 1.185.000 TL ödenek gönderildiğini açıkladı.

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Karma ve Tekstil OSB'nin kamulaştırılması için 2014 yatırım programı ödeneğine ilave olarak 1 milyon 185 bin TL ödenek ayrıldığının müjdesini verdi.

AK Parti Bolu Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Fehmi Küpçü, 2014 yılının Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın bütçesinden yatırım programına daha önceden Gerede Deri OSB'ye yaklaşık 3 milyon 189 bin TL tutarında 2014 yatırım programına alınan ödeneğin şimdi ise Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık tarafından bildiren Bolu Karma ve Tekstil OSB'nin kamulaştırılması için 2014 yatırım programı ödeneğine ilave olarak 1 milyon 185 bin TL ödenek gönderildiğini söyledi.

Küpçü ödenek aktarımlarının belli zamanlarda devam edeceğini belirterek, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın bütçe sonu döneminde Sayın Bakanımız Fikri Işık Beyi ziyaretlerimiz dolayısı ile ilk etap da Gerede Deri Sanayi OSB için ödenek çıkarmıştık. Ardından Bolu Karma ve Tekstil İhtisas OSB kamulaştırılması için 1 milyon 185 bin TL tutarındaki ödeneği Bakanımıza onaylattık. Hamdolsun Bolu'muz için daha çok yatırım konusunda hizmetlerimiz devam edecektir” diye konuştu. Haber Merkezi