TBMM Başkanlık Divan Üyesi AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede Meslek Yüksekokulunu ziyareti sırasında gençlere verdiği önemi yaptırdığı yatırımlar ile anlattı. Küpçü, Gençlerimiz için Gerede'ye gençlik merkezi, sentetik çim saha yaptık, kapalı yüzme havuzu inşaatı başlattık, böylece gençlerimizi spora daha çok yönlendirerek İlçemizden Türkiye'yi temsil edecek nesillerin çıkması gayreti içerisindeyiz” dedi.

Gerede Belediyesi Başkanı Mustafa Allar ve Belediye Meclis Üyesi Avukat İsmail Çetin'in eşlik ettiği ziyarette, Meslek Yüksekokulundaki Bölümlere bağlı programlarda öğrencilerin eğitim amaçlı yaptığı ürünleri beğeni ile incelediler. Personel ve öğrencilerle görüşmeler de yapan Milletvekili Fehmi Küpçü Bizler Hükümetimiz ile birlikte gençlerimize her zaman önem verdik, vermeye de devam edeceğiz. Gençlerimiz için Gerede'ye gençlik merkezi, sentetik çim saha yaptık, kapalı yüzme havuzu inşaatı başladı. Böylece gençlerimizi spora daha çok yönlendirerek İlçemizden Türkiye'yi temsil edecek nesillerin çıkması gayreti içerisindeyiz. Tüm gayretimizle Ülkemize, Bolu'muza, Gerede'mize hizmet noktasında durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Üniversitemizin ve okulumuzun gelişmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğimize emin olabilirsiniz” dedi.

Küpçü ve beraberindeki heyet; Meslek Yüksekokulumuzdaki Ayakkabı Müzesini de gezerek Ayakkabı Tasarımı ve Üretimi Bölümü öğrencilerinin yapmış olduğu 222 numaralı deri ayakkabı ile fotoğraf çekildiler. Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Ayhan Milli ve Yüksekokul Sekreteri Seyit Oral ve Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Sekreteri Yunus Cıvdı tarafından Meslek Yüksekokulu Ayakkabı Tasarımı ve Üretimi Programı öğrencileri tarafından yapılan birer çift ayakkabı takdim etti.Haber Merkezi