Bolu AK Parti milletvekilimiz Fehmi Küpçü, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Başkan Uzunoğlu, Belediye çalışmaları ve Dörtdivan'da yapılan faaliyetler hakkında Milletvekili Küpçü'yü bilgilendirdi.

TBMM Başbakanlık Divan Üyesi ve Ak Parti Bolu Milletvekilimiz Fehmi Küpçü, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu'nu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette; Belediye çalışmaları, hakkında bilgi alan Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, hali hazırdaki projeler ve Dörtdivan'da yapılan faaliyetler hakkında Başkan Uzunoğlu'yla durum değerlendirmesi yaptılar.

Ak Parti Milletvekili Fehmi Küpçü Dörtdivan'daki faaliyetleri yerinde incelemek üzere Başkan Uzunoğlu'yla beraber makamdan ayrılarak DSİ tarafından yaptırılan Ulusu Deresi Islah çalışmalarını inceledi. Milletvekili Küpçü daha sonrasında Başkan Uzunoğlu'yla beraber Tekke Barajı ve Kartalkaya yolunu giderek çalışmaları yerinde incelediler.

Daha sonra Bayramlar Mahallesi Zortu tepesinde bulunan İller Bankasının proje kapsamında %50'si hibe olarak yaptırılan Dörtdivan Belediyesi Paket arıtma tesisini ziyaret ettiler. Sorumlu personel Tanju Yalçın önderliğinde suyun nasıl arıtıldığını konusunda Milletvekili Fehmi Küpçü'yü bilgilendirildi. Ardından Bayramlardan -Karapınar yaylası yolunun mıcır asfaltlama programına alınması için yolda incelemelerde bulundu.

Dörtdivan ziyareti sonra açıklamalarda bulunan Bolu Ak Parti Milletvekili Fehmi küpçü, Dörtdivan'ımız için kalıcı eserler yapmak ve projelere destek vermek için her zaman yanınızda olduğumuzu bilin" diyerek Dörtdivan İlçemizin çalışmalarını yakinen takip ediyorum. Dörtdivan'ımızdaki faaliyetleri yerinde inceleme fırsatı buldum. Güzel işlerin olduğu aşikâr. Başkanımız Hasan Uzunoğlu da kısa zamanda çok güzel uygulamalar yapmıştır ve yapmaya da özen göstermektedir. Dörtdivan'a Yüksekokul çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda çalışmaları sonuçlandıracağız. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum, Dörtdivanlı hemşerilerimize de selamlarımızı ve saygılarımızı sunuyorum” dedi. Haber Merkezi