Kültür İlk ve Ortaokulu'nda, Görsel Sanatlar Öğretmeni Selma Tümer öncülüğünde, ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan çalışmalar sergilendi. Ekonomik koşulların ön planda tutulmasıyla, artık malzemeler değerlendirilerek yapılan çalışmalar beğeni topladı.

HABER: EMRAH ÖGET


Serginin açılışını Okul Müdürü Mehmet Cahit Görken, Görsel Sanatlar Öğretmeni Selma Tümer ve öğrenciler gerçekleştirdi. Okul Müdürü Mehmet Cahit Görken ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Selma Tümer sergi ile ilgili kısa açıklamalarda bulundu.

“EKONOMİK KOŞULLARI ÖN PLANDA BULUNDURUYORUZ”

37 yıllık öğretmen olan, Görsel Sanatlar Öğretmeni Selma Tümer, Ekonomik koşulları ön planda bulundurarak artık malzemelerle çalışmaya ağırlık veriyoruz ve bu sayede de güzel görsel çalışmalara ek olarak öğrencilerimizi tutumlu olmaya da yönlendirmiş oluyoruz. Öğrencilerimizin el emekleriyle hazırladıkları bu görsel sanatlar her sene düzenli olarak sergileniyor. Okulumuzun imkanları yettiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz” dedi.

“ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA DA BU SERGİLER DEVAM EDECEK”
Okul Müdürü Mehmet Cahit Görken, Yılın içerisinde görsel sanatlar öğretmenimizin öğrencileriyle birlikte yapmış olduğu çalışmaları sergilemek amacıyla bu sergiyi açıyoruz. Hepsi el emeği göz nuru, inşallah herkesin hoşuna gider. Amaç burada çocukların kendi yaptığı işlerin başkaları tarafından görülüp beğenilmesi ve kendilerinin yaptığı işlerden onur duymaları. Önümüzdeki yıllarda da bu sergiler devam edecek” şeklinde konuştu.