Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu 11 Aralık akşamı seslendirecekleri Gönül Şarkıları ile kulaklarınızın pasını silmeye geliyor.

Birbirinden değerli ses sanatçılarının olduğu Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Ayşegül İltir yönetimde bir kez daha sahneye çıkacak. Bolulular tarafından ilgiyle takip edilen Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu konserlerine ‘Gönül Şarkıları Konseri' ile bir yenisini ekliyor. Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu 11 Aralık 2015 Cuma günü saat 19:30 'da Bolu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konser Salonu'nd, ‘Gönül Şarkıları Konseri' ile Boluluların karşına çıkacak.

Şef Ayşegül İltir, Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu olarak sezonun ilk konserini 11 Aralık 2015 Cuma akşamı Saat 19.30'da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konser Salonunda‘GÖNÜL ŞARKILARI' adı altında gerçekleştireceğiz. 50 kişilik kadromuz ile değişik makamlardan oluşan birbirinden güzel 24 eser ile Bolu halkının gönlünde yine unutulmaz bir gece yaşatmayı umuyoruz. Konserimiz halkımıza açık olup, ücretsizdir. Birlikte söyleyip, birlikte coşmak için mutlaka sizleri aramızda görmek istiyoruz” dedi. Haber Merkezi