Gerede'de açılan işyeri sayısı her geçen gün artıyor. 19 Aralık 2015 Cumartesi günü saat 12.30'da İlçemizde bir işyeri daha açılarak hizmete girdi. İşletmeciliğini Emrah Beydili'nin yaptığı Küçük Konak Altı, Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu'nun duasının ardından hizmete girdi.

Açılışa Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu ve çok sayıda esnaf ve öğrenci katıldı. Gerede'de Hatay Usulü Soslu Döner işletmeciliğiyle hizmet verecek lezzet çeşitleri hafta sonu 12.30'da açılarak Geredelilerin hizmetine girdi. Gerede'de Seviller Mahallesi Atatürk Bulvarı Üst Yol No 21 adresinde açılan Hatay Usulü Soslu Döner müşterilerine döner ve iskender lezzeti sunmaya hazırlanıyor. İşletme yapılan duaların ardından açıldı. Ferah geniş ortamıyla müşterilerine Hatay usulü soslu döner, ızgara, iskender ve birbirinden leziz tatları sunacak. Kebapta usta personeli ve hızlı servisiyle de Geredelilere telefonundan da siparişlerini ulaştırabilecek.

İşletmeci Emrah Beydili, Küçük Konak Altı Şubemizin açılışına katılarak bizleri onurlandıran başta Gerede Kaymakamı Arslan Yurt'a, Belediye Başkanı Mustafa Allar'a, Gerede Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu'na, Kahveciler Odası Başkanlığı'na, Çığrılı Medya Grup'a, Kahveci Osman'a, Erdemir Market'e, Konuk İnşaat'a, Küçük Konak Sincan, Ankara Şubelerine, Mudurnu Tavukçuluk'a, Yeşil Et Gıda'ya, Savaş Karaca'ya, Nur Çay Evi'ne, Foto Müge'ye ve ismini hatırlayamadığımız tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi. Gerede Medya Takip