23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz makamını Cumhuriyet Ortaokulu 6 B sınıfı öğrencisi Beyza Tanrıkulu'na devretti.
Okul Müdürü Mehmet Karaoğlu ve Müdür Yardımcısı Savaş Şahin nezaretinde Başkanlık makamına gelen öğrenciler Beyza Tanrıkulu, Mehmet Konuk ve İrem Çetinkaya Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.
Sıcak diyalogların yaşandığı kısa sohbetin ardından Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz başkanlık koltuğunu yeni başkan Beyza Tanrıkulu'na devretti. Koltuğu Başkan Yılmaz'dan devralan minik öğrenci Beyza, Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'nı telefonla arayarak Bolu Belediyesi'nin, İl Özel İdaresi ile beraber hareket ederek bütün okulların bahçe ve çevre düzenlenmesinin yapılması ile ilgili görüşme yaptı. Daha sonra Belediye Fen İşleri Müdürü Necmi Arman'ı ve Park ve Bahçeler Birimi yetkililerini de telefonla arayan küçük başkan, daire müdürlerine de bazı talimatlar verdi. Telefon görüşmelerini takip eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da, küçük başkanın isteklerinin en kısa zamanda yerine getirileceğinin sözünü verdi.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kendisini ziyaret eden Cumhuriyet Ortaokulu yönetici ve öğrencilerine çeşitli hediyeler takdim etti.