Pazar günü İl Kültür Merkezinde yapılan Ak Parti Milletvekili Adayları tanıtım programında Ak Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Emin Güz'ün küçük oğlu Alperen neşe kaynağı oldu. Babasının yanından bir an olsun ayrılmayan Alperen, sahnede de babasını yalnız bırakmadı.

Haber: Emrah ÖGET
Ak Parti'nin ‘Yeni Türkiye Yolunda İkinci Yarı Başlıyor' sloganıyla yapılan aday tanıtım programına babasının kucağında gelen ve protokolde de babası ile birlikte oturan sevimli Alperen damgasını vurdu. Bir an olsun babasını yalnız bırakmayan Alperen, sahneye de babası ile birlikte çıktı. Partililer bir yandan Ak Parti 3. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Emin Güz'ün konuşmasını dinlerken, diğer yandan da sahnede hoplayıp, zıplayan Alperen'i keyifle izlediler.
Bir ara Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Alperen'i şeker ile kandırıp sahneden almak istedi ancak çabası sonuç vermedi. Alperen hem şekeri aldı hem de sahnede babasının konuşması boyunca gezindi. Neşe kaynağı olan Alperen babası ile birlikte sahneden indi. Mehmet Emin Güz'ün açıklamaları büyük alkış toplarken, Alperen seçim çalışmalarında küçük yaşına rağmen adeta ben de buradayım mesajı verdi.