Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Fehmi Küpçü, seçim çalışmaları kapsamında Mengen'de köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Mengen Merkeze bağlı Akören Köyüne giden Fehmi Küpçü ve parti teşkilatları vatandaşlarla sohbet etti. Yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler veren Fehmi Küpçü, yeni dönemde yapacakları projeleri anlattı. Köylülerle sohbet ederken tarlada çalışanları gören Fehmi Küpçü, köylülerin yanına giderek eline aldığı kürekle bahçe de çalıştı. Bahçe işlerinde hünerli olduğu görülen Fehmi Küpçü, daha sonra kesim yapan orman işçileriyle sohbet etti.

OKUMA ŞENLİĞİNE KATILDI

Mengen'i köy köy gezen Fehmi Küpçü, Hacı Ahmet Köyünde gerçekleştirilen okuma şenliğine katıldı. Köy meydanındaki konağın bahçesinde düzenlenen etkinlikte konuşan Fehmi Küpçü, Mengen'in Ak Parti iktidarı ile geliştiğini ifade ederek, Ak Parti ile birlikte değişen ve dönüşen bir Mengen var. Bu değişim Hacı Ahmetler köyünde de yaşandı. Mengen'in yolları dolana dolana gelen yollardı. İktidarımızla birlikte duble yol yaptık. Mengen'e 1000 tane TOKİ yapıldı. 5 bin nüfuslu Mengen'de 5 bin kişinin daha yaşayacağı alanlar oluşturuldu” dedi.

“SİZE GECE GÜNDÜZ DUA EDİYORUM”

Köy meydanında toplanan vatandaşlarla sohbet eden Fehmi Küpçü, vatandaşlardan destek istedi. Yaşlı bir kişi, AK Parti'ye dua ettiğini söyleyerek, Ak Parti hayırlar partisi. Her yerde eserleri var. İnşallah iktidara gelirsiniz. Gece gündüz dua ediyorum. Tekrar iktidar olun. Çünkü bizim köyümüze yol ve çeşme yaptınız” dedi. Bunun üzerine Fehmi Küpçü, Kılıçdaroğlu'na ne diyorsun? Size para verecekmiş” şeklinde soru sorunca yaşlı amca, 1 milyar oyun olsa yine de bir tanesini vermem. İyi ye kötü diyor. İyi de olsa kötülüyor. Kılıçdaroğlu'na inanmıyorum. Milleti kandırmak için bağırıyor” diye konuştu.

ASKER UĞURLAMA TÖRENİNE KATILDI

Fehmi Küpçü daha sonra Nazırlar Köyüne giderek asker uğurlama törenine katıldı. Askere gidecek gençlerle sohbet eden Fehmi Küpçü, hayırlı teskereler diledi. Fehmi Küpçü ve beraberindekiler son olarak köyde bulunan hasta ve yaşlıları ziyaret etti. Haber Merkezi