Gerede'ye bağlı köy ve merkez sorumluları, gerçekleştirilen Ak Parti İstişare ve Birlik Toplantısı'nda bir araya geldi.

İlçe Teşkilatı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Şafak ve yönetim kurulu üyeleri ile köy ve mahalle başkanları ve muhtarları katıldı.

“KÖY VE MAHALLE BAŞKANLARIMIZIN GÖRÜŞLERİNİ ALDIK”

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak; Köy ve mahalle başkanları ile son derece faydalı bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti. Şafak, Bugünkü toplantımız, mahalle ve köy sorumlularımız ve muhtarlarımızın katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda, muhtarlarımızın mahalle ve köyleriyle ilgili istek ve görüşleri ile yapılmasını arzu ettikleri taleplerini dinledik. Bununla birlikte işte halkımız tarafından seçildiğimizden bu yana geçen süredeki gerek parlamento çalışmaları gerekse hükümetin kurulması çalışmalarıyla alakalı ve son günlerde yaşadığımız terör olayları ile ilgili genel bir bilgilendirme yapmış olduk. Ben bu son derece faydalı geçen toplantımıza katılan tüm değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

“SON DERECE VERİMLİ BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Toplantının verimli bir şekilde gerçekleştirildiğini belirten Şafak, Böyle güzel ve verimli bir biçimde geçen toplantıyı düzenleyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten de çok verimli bir toplantı oldu. Hem köylerimizin bugünü ve geleceğini konuştuk hem de ülkemizin durumu ile ilgili genel bir değerlendirme yapmış olduk. Milli birlik ve beraberliğin çok önemli olduğu bir süreçte muhtarlarımızın ve köy sorumlularımızın bu birlik ve beraberliğimiz hakkındaki görüşleri ve katkıları son derece önemli bir husus. Yine aynı birlik ve beraberlik içinde bundan sonraki çalışmalarımız da el birlik içinde devam edecek. Ben başta teşkilatımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi. Köy ve mahalle başkanları ise gerçekleştirilen toplantının faydalı geçtiğini belirterek, Birçok konuda bilgi ve birikim almış olduk. Bu son derece faydalı geçtiğine inandığımız toplantılarımızın devam etmesini diliyor ve herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandılar. Haber Merkezi