Hayırsever iş adamı Orhan Uçar önderliğinde Köylerimizi Tanıyalım, Okulumuzu Tanıtalım” Projesi kapsamında her ay bir köy ziyaret ediliyor.

Proje kapsamında devam eden ziyaretlerin üçüncüsü Ahmet Zahteroğulları ve eşinin katılımlarıyla, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, Daire amirleri, Çimento Çaydurt İlkokulu Müdürü ve öğretmenleri ile birlikte Alıçören Köyü'nde gerçekleştirildi. Kaynaşma yemeğine, projeye destek veren hayırsever Bolulu iş adamı Orhan Uçar'da annesiyle birlikte katıldı.

Güzel anların yaşandığı gezide yenilen yöresel yemeklerin ardından köy halkı ile sohbetler edildi. Proje kapsamında öğretmenlerin, öğrencilerin bulunduğu evleri ziyaret ederek okul-aile işbirliğinin güçlenmesi ve öğrenci başarılarının artırılması için velilerle görüşmelerde bulundular. Konuşmaların ardından Vali Ahmet Zahteroğulları, Çimento Çaydurt İlkokulu'na maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen ve ‘'Köylerimizi Tanıyalım, Okulumuzu Tanıtalım'' Projesinin mimarı olan Orhan Uçar'a plaket, Alıçören Köyü Muhtarı Mehmet Karakaya'ya da Teşekkür Belgesi verdi. Haber Merkezi