İl Özel İdare Genel Sekreteri olarak Ankara'dan, Bolu'ya atanan Sırrı Köstereli, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.
Bolu Orman Bölge Müdürlüğü'nde uzun yıllardır görev yaptıktan sonra Ankara'da Orman Genel Müdürlüğü Orman ve Köy İlişkileri Daire Başkanlığı görevini yürüten Köstereli, geçtiğimiz ay yayınlanan kararnameyle İl Özel İdare Genel Sekreteri olarak Bolu'ya atandı.
Köstereli, Başkan Yılmaz'a makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Köstereli konuşmasında; Uzun yıllar Bolu'da çalıştıktan sonra sekiz ay önce Ankara'ya başka göreve gitmiştim nasip oldu tekrar Bolu'ya geri döndüm. Çalışacağımız yer tüm Bolu'ya hizmet eden bir kurum. Belediye Başkanımızla birçok yerde çalışmalarımız kesişiyor. Çalışmalarımızı birlikte yürüteceğiz. Bizim kurumumuzun da belediyenin de asıl amacı Bolu'ya hizmet etmektir. Bu çerçevede işlerimizi yürüteceğiz. İnşallah Bolu'ya faydalı oluruz” dedi.
Başkan Yılmaz ise konuşmasında Yeni Özel İdare Genel Sekreteri Köstereli'den övgüyle bahsederek; Bolu'nun tecrübeli bürokratlarından Sayın Sırrı Köstereli Bolu'ya yabancı değil. Memuriyet hayatının uzun bir bölümünü Bolu'da geçirmiş bir arkadaşımız. Bütün temennimiz tecrübelerini Bolu'ya aktarmasıdır. Yeni görevinde başarılı olacağına yürekten inanıyorum ve görevinde başarılar diyorum” dedi.