Kosova Cumhuriyeti'nde bulunan tek Türk Belediyesi'nin Belediye Başkanı Arif Bütüç, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Arif Bütüç, Başkan Yılmaz'ı ve kendisinin Bolu'da hayata geçirdiği projeleri yakından takip ettiğini belirterek Yılmaz'a başarılar diledi.
Kosova'nın tek Türk Belediyesi olan Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Arif Bütüç, Başkan Alaaddin Yılmaz'ı yakından takip ettiğini ve çalışmalarını çok beğendiğini belirterek, Bolu'yu ve Bolu Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz'ı yakından takip ediyorum. Bolu'da hayata geçirdiği projeler gerçekten takdir edilecek projeler. Bolu'yu daha çok çalışarak çok daha iyi noktalara getireceğinden hiç şüphem yok. Bolu böyle bir başkana sahip olduğu için çok şanslı bir il” dedi.
Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç konuşmasının ardından Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı Mamuşa'da her yıl geleneksel olarak düzenledikleri Domates Festivali'ne davet ederek, Sizleri Domates Festivalimizde aramızda görmek bizlere onur verir” diye konuştu.
Başkan Yılmaz'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Davetinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah Mamuşa ilimizin geleneksel Domates Festivali'nde sizlerle birlikte olacağız ve bundan da mutluluk duyarım” dedi. Haber Merkezi