Kemik iliği hastalığına yakalanan ve kemik iliği için uygun donör aranan 3 yaşındaki Zeynep için Köroğlu Beton çalışanları duyarsız kalmadı. Tüm çalışanlar, aileleri ile birlikte toplu halde Zeynep için kan bağışında bulundu.

Uygun donör bulunması için çok az bir süresi kalan ve Bolu'da yaşayan 3 yaşındaki Zeynep Gülcan için uygun ilik arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Zeynep'in hayata tutunabilmesi için neredeyse tüm Bolu seferber oldu.

Bolu'nun köklü beton üreticilerinden Köroğlu Beton da Bolulu küçük Zeynep'in çağrısına kayıtsız kalmayarak toplu halde kan örneği verdi. Tüm çalışanlar ve eşleri ile birlikte pazar günü Kızılay'a gelen Köroğlu Beton çalışanları dualarla kan örneklerini bağışladılar. Köroğu Beton Yönetim Kurulu Üyesi Aydoğan Tekin bağış sonrası yaptığı kısa açıklamada Biz tüm çalışanlarımız eşleri ve hatta akrabaları ile birlikte küçük kızımız için buradayız, Allah bir an önce sağlığına kavuştursun, biz her zaman bu ve bunun gibi her türlü sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmeye devam edeceğiz. Keşke elimizden daha fazlası gelebilse, dualarımız kızımızla birlikte” dedi.
Aileleriyle birlikte yaklaşık 250 kişi kan bağışında bulunurken, Tekin ailesi Bolu'ya örnek oldu.