Boluspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlu Asbaşkanı Cüneyt Koparan, transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Koparan gazetecilere yaptığı açıklamada Hocamızın ve transfer komitemizin belirlediği noktalara, nokta transferler yapmak istiyoruz. Boşa atacak paramız yok” dedi.
Boluspor transfer komitesi Mustafa Kayabaşı'ndan sonra ikinci transferini yaptı. Transfer komitesi, uzun görüşmeler sonrası Spor Toto Süper Lig ekibi Elazığspor'da forma giyen sağ bek oyuncusu Adem Alkaşi'yi renklerine bağladı.
NOKTA TRANSFERLER YAPMAK İSTİYORUZ
Basın mensuplarına transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Profesyonel Futbol Şube Sorumlu Asbaşkanı Cüneyt Koparan, Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Hocamızın ve transfer komitemizin belirlediği noktalara, nokta transferler yapmak istiyoruz. Boşa atacak paramız yok. Mümkün oldukça takımımıza katkı sağlayacak oyuncularla görüşmeye çalışıyoruz. 2 veya 3 noktaya daha transfer yapmayı düşünüyoruz” dedi.
HİÇBİR OYUNCUYLA YOLLARIMIZI AYIRMIYORUZ
İç transferde herhangi bir oyuncuyla yollarımızı ayırmayacağız diyen Koparan İç transferde yollarımızı ayıracağımız hiçbir oyuncu yok. Basında bir sürü haberler çıkıyor. Takip ediyoruz. Dediğim gibi şuanda herhangi bir oyuncu ile yollarımızı ayırmış değiliz. Bizden duymadığınız hiçbir habere itibar etmeyin. Eğer ki böyle bir şey olacaksa sizlerinde haberi olur” diye konuştu.