İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü vatandaşa hizmet anlayışından hareketle;çiftçilerimizin gelişen ve sürekli yenilenen tarım sektöründe anı yakalaması adına yaptıklarımız ve yapabileceklerimiz hakkında fikir alışverişi için ilçe şube enformasyon sorumluları, İl Müdürlüğü EnformasyonBirimi personeli ve KTV Şube Müdürü Nuray Karatepe, İl Müdür yardımcısı Fahri Tetik başkanlığında İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda toplandı.

Halihazırda mevcut olan kurum dergisi, WEB sitesi, SMS bilgilendirme hattı, ayda bir gerçekleşen TV yayını ve sosyal ağların üreticiye ulaşma oranları ve bunların üzerine koyabileceklerimizle beraber vatandaşın güvenilir, şeffaf ve doğru bilgiye mümkün olan en kısa zamanda ulaşması üzerine karşılıklı istişare içerisinde öneriler sunuldu. Göreve geldiği günden bu yana enformasyon çalışmalarına büyük önem veren İl Müdürü İsmail Taş,“Yaşadığımız bilgi işlem çağında vatandaşımızın kurum çalışmaları, gündem, yenilikler, duyurular gibi konu başlıklarına mümkün olan en kısa zamanda doğru ve şeffaf bir şekilde ulaşabilmesi adına bir takım çalışmalar yaptık. Öncelikle kurum WEB sitemizin daha faal bir hale getirirken devamında sosyal ağları, aylık TV programını ve kurum dergisini de ekleyerek vatandaşımızın bilgiye ulaşabilme adına önlerine birden çok seçenek sunarak anlık ve zamanlı bilgiye zamanında ulaşabilmesini büyük ölçüde olsa gerçekleştik. Pek tabi kusurlarımız eksiklerimiz var ve bunları çalışarak yeniliklere adapte olarak minimum seviyeye düşürmeye çalışıyoruz. Ayrıca özellikle üretici vatandaşlarımız için önem arz eden kurumumuza ait haberlerin vatandaşımıza ulaşmasında etkin rol oynayan Bolu basınımıza da bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan toplantı neticesinde görsel yayın eksikliği bulunan ilçelere İl müdürlüğünce destek verilmesi, vatandaşın tamamının habere ulaşabilmesi adına ilçe ve kırsal haberlerinin de resmi WEB sitesinde yer almasına ve bunların kurumun ciddiyetine uygun görsel ve yazılı metinlerle yapılması hususlarında görüş birliğine varıldı. Toplantı ayda bir tekrarlanarak geçmiş ayın analizi ve gelecek ay ve aylarda bunun üzerine katabileceğimiz artıların görüşülmesi amacıyla toplanacaktır. Haber Merkezi