Yatırım ve sektörel gelişmeleri değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla yapılan İl Koordinasyon Kurulu'nun 2013 yılı 3. dönem toplantısı, Vali İbrahim Özçimen Başkanlığı'nda yapıldı. Vali Özçimen Bolu'daki projelerin toplam bedelinin 4 milyar 612 milyon 774 bin TL olduğunu kaydetti.
Valilik Yedigöller Toplantı salonunda yapılan toplantıya Kaymakamlar, belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri katıldı.
Toplantının açılışında bir konuşma yapan Vali İbrahim Özçimen, burada Bolu ili genelindeki projeler ve çalışmalar ile ilgili bilgiler almak için toplandıklarını belirtti.
1 Ocak – 24 Temmuz 2013 Dönemi itibari ile İlimiz genelinde 70'i Bölge Müdürlükleri, 131'i İl Müdürlükleri, 16'sı Üniversite, 92'si Kaymakamlıklar ve 110'u belediyelere ait olduğunu belirten Vali Özçimen, projelerin toplamının 419 olduğunu söyledi. Projelerin toplam bedelinin de 4 milyar 612 milyon 774 bin TL olduğunu söyleyen Vali Özçimen, yıl ödeneklerinin ise 200 milyon 301 bin TL olduğunu aktardı.
Koordinasyon toplantısında daha sonra ise katılan Bölge ve İl Müdürleri kendi kurumları ile ilgili Bolu'da yürütülen ve yapımı programlanan yatırım ve projeler hakkında bilgiler vererek yöneltilen soruları yanıtladılar.