Deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için umuda yolculuk başladı. Dün son çalışmasını yapmasının ardından birçok yönetici tarafından yolcu edilin kırmızı beyazlı oyunculara başarılar dilediler. Teknik Direktör Oğuz Çetin, son haftalarda ilk 11'de oynayan tecrübeli oyuncusu Cihan Yılmaz'a kadroda yer vermedi.
Boluspor, Konyaspor deplasmanına umutlu gitti. Son üç haftada alınan başarısız sonuçlara rağmen play-off'un iddaalı takımları arasında yer alan Boluspor, Konyaspor maçı ile çıkışa geçmek istiyor.
Dün zorlu maça gitmeden önce Bolu'da ki son çalışmasını yapan ekibimiz, sabah şut ve kanat organizasyonu üzerine bir çalışma yaptı. Perşembe sabahı yapılan bu çalışmada kırmızı beyazlı oyuncuların istekli arzulu oldukları görünürken, isabetli şutlar ve ortalar teknik heyetin yüzünü güldürdü.
Daha sonra kısa süreli yapılan çift kale maçta oyuncuların Konyaspor maçına hazır oldukları gözlendi. Teknik Direktör Oğuz Çetin hafta başından beri yaptığı çalışmalar sonrasında kadroya alacağı oyuncular değerlendirme yaparken, deneyimli teknik adam son haftalarda ilk 11'de sahaya çıkan Cihan Yılmaz'ı kadroda düşünmedi.
Tecrübeli oyuncu Cihan Yılmaz'ı kadroya almazken Oğuz Çetin, diğer taraftan Savaş, Gencer, Beycan ve M.Can kadroda yer vermedi.