Saadet Partisi'nden Gerede Belediye Başkan adaylığı kesinleşen Hamdi Konuk, Mevlit Kandili günü çalışmalarına başladı.
İlk olarak Gerede Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın genel kuruluna katılan Saadet adayı daha sonra basın kuruluşlarını ziyaret etti.
Çarşıda da Saadet Partisi Gerede İlçe yöneticileriyle küçük bir tur atan Hamdi Konuk, akrabaları ve eski tanıdıklarıyla sohbet etti. Saadet Partisi yetkililerinden alınan bilgiye göre, büyük bir kapalı salon toplantısıyla Gerede adaylarını tanıtacak olan parti, bu toplantının ardından çalışmalarına hız verecek. Millî Görüş belediyeciliğinin nimetlerinden Gerede halkının da yararlanmasının vaktinin geldiğini belirten Saadetliler, aday tanıtım toplantısının ardından Gerede'yi şahlandıracak projelerini de bir başka toplantıyla açıklayacaklarını belirttiler.
HAMDİ KONUK KİMDİR?
1956'da Bolu-Gerede'de doğdu. Ankara Kurtuluş Lisesi'nden 1973'de, Ankara Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi Makine Mühendisliği bölümünden 1979'da mezun oldu. Mezuniyetten sonra Gerkonsan'da mühendis olarak işe başladı. MNG Makon A.Ş.'de yöneticilik yaptı. Daha sonra kendi şirketi olan Konuk Makine Limited Şirketini kurarak çelik konstrüksiyon işleri yapmaya başladı. Halen mevcut işini devam ettirmektedir.
Evli ve 3 çocuk babasıdır.
GEÇMİŞ GÖREVLER
MNG Makon Fabrika Müdürü (5 Yıl)
Kardemir (Karabük Demir Çelik Fabrikası) üst Düzey Yönetici (2 Yıl)
Tepe İnşaat A.Ş. Yöneticilik (2 Yıl)