25 Şubat-03 Mart 2013 tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası” etkinlikleri kapsamında Gerede Vergi Dairesi Müdürü ve beraberindeki heyet Gerede Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Gerede TSO Başkanı Mustafa Allar ve Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı'nın karşıladığı heyet arasında Vergi Dairesi Müdürü Kamil Kabadağı, Müdür Yardımcısı Cevat Bostancı ve Gelir Uzmanı Fuat Kaya yer aldı.
Gerede Vergi Dairesi Müdürü Kamil Kabadağı, burada yaptığı açıklamada, Vergi Haftası kutlamalarındaki amacımız; vatandaş ve vergi mükelleflerinin vergiyi gönüllü ödeme alışkanlıklarının arttırılması, toplumda vergi bilinci ve alışkanlığının ön plana çıkartılması, sağlıklı bir vergi bilincinin toplumun tüm katmanlarına yaygınlaştırılmasını sağlamak ve mükellefleriniz ile vergi idaresi arasında güvenilir temellere dayalı ilişkiler yaratmaktır” dedi.
Kabadağı, son olarak, Gerçek kazançlarını beyan ederek vergilerini ödeyen tüm mükelleflerimize ve yaptıkları harcamalar karşılığında belgelerini alarak kayıt dışı ekonomi ile mücadele çerçevesinde sorumluluk bilinci içerisinde hareket eden tüm Gerede Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve Gerede halkına teşekkür ederiz” dedi.
HEDEF 2023!
Gerede TSO Başkanı Mustafa Allar ise Vergi Haftası'nın önce ilçemiz sonra ülkemiz için hayırlar getirmesini diledi. Allar, Elini taşın altına koyarak verdiği vergilerle ülke ekonomisini 2023 yılında dünyanın 10. büyük ekonomik gücü olma yolunda işadamlarının verdiği özveri her şeyin üzerindedir. Bu nedenle kazançları kutsaldır” dedi.