Aylardır Boluspor'da kim başkan olacak diye kamuoyunu sık sık meşgul ederken, kongreye de adeta saatler kaldı. Bir çok kesimin büyük desteğini alarak şuana kadar tek listeyle kongreye girmeye hazırlanan Abdullah Abat son hazırlıklarını yapıyor.
Kongre sürecinde zaman kaybetmek istemeyen Başkan Aday Abdullah Abat, 2 Haziran Cumartesi günü seçimin yapılması yönünde çalışmalar yapıyor. Bir taraftan Cumartesi günü kongre üyelerinin seçime gelmelerini ve Cumartesi günü bu işin bitmesini söylerken, bir taraftan da yoğun olarak kendisine gelen yönetim talepleri için durum değerlendirmesi de yaptığı gelen haberler arasında.
Fatih Yamaner yönetime giriyor
Geçtiğimiz dönem Basketbol Şubesinin başkanlığını yapan Fatih Yamaner, bu dönemde resmen yönetici olmaya hazırlanıyor. Basketbolda yaptığı çalışmalarla başarılı olup isminden çok söz ettiren Fatih Yamaner, başkan adayı Abdullah Abat ile yaptığı görüşmeden olumlu gelişmeler oldu. Abdullah Abat yeni yönetimde Fatih Yamaner'e gel beraber çalışalım diye teklif edince, ikili kendi aralarında yaptıkları toplantıda mutabakata vardılar. Fatih Yamaner ile birlik de basketbol şubesinde bulunan birkaç yönetici arkadaşının da Abdullah Abat'ın yanında olacakları söyleniyor.
Abdullah Abat'ın tek aday olacağı genel kurulda da şu anki mevcut yönetimde çok az kişinin de olacağı söyleniyor. Yaptığımız araştırmalar neticesinde eski yönetimde Osman Gürsoy, Nadi Okur, Dursun Kayman, Metin Kumaş, Nevzat Güler ve Ahmet Ufuk Güler'i n yeni yönetime gireceği bilgisine ulaştık.