Gerede Kaymakamı Arslan Yurt ve Belediye Başkanı Mustafa Allar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu sembolik olarak çocuklara devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Kaymakamlığı ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı ve Bahçelievler İlkokulu öğrencisi Nida Balcı, Kaymakam Arslan Yurt'tan koltuğu devraldı. Arslan Yurt, öğrencilerle bir süre sohbet ederek öğrencilere Gerede'de olması gereken istek ve taleplerini sordu. Koltuğu devralan Kaymakam Nida Balcı, Belediye Başkanlığını arayarak parklar, oyun alanları ve sinema sosyal ortamların artırılması konusunda çalışma talebinde bulundu.

Çocuklara çikolata ve içecek ikramında bulunan Arslan Yurt çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Öğrencilerin devraldığı makam da Gerede Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Arif Haktan Doğan oldu. Arif Haktan Doğan'ın öğrenciye ne olmak istediğine karşılık öğrenci asker olmak istediğini söyledi. Öğrenci askerliğin kutsal bir meslek olduğunu üniforması ve şehitlik mertebesi ulaşmanın çok güzel bir duygu olduğunu kaydetti. Gerede Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Arif Haktan Doğan da öğrencilerin bayramlarını kutlayarak askerlikle ilgili sorularını cevapladı. Çocuklara ikramlarda bulundu.

Öğrencilerin diğer devraldığı makam başkanlık oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri Kapsamında S.M. Dayıoğlu İlköğretim Okulu Öğrencisi Zeynep Aslan'a koltuğu devretti. Başkan Zeynep Aslan Milli Eğitim Müdürünü arayarak öğretmen eksiklerinin giderilmesi talebinde bulundu. Öğrencilerin devraldığı diğer koltuk ise Mili Eğitim Müdürlüğü oldu. Milli Eğitim Müdürü Mustafa Camcı'dan devralan öğrencinin talebi ise, bilgi yarışmaları, kitap okuma kampanyaları düzenlenmesi konusunda şube müdürlerinin çalışmalarını istedi. Haber Merkezi